BAIRRO HOUSE

CLIENT  PRIVATE  |  LOCATION  BAIRRO ALTO, LISBOA, PORTUGAL |  YEAR  2015  |  AREA  65,00 M2

The renovation proposal of this apartment intended to enhance its condition of last floor with an attic, adapting the structure to the current functional needs and maximizing the space areas and lighting.

The house is organized in different levels and materials that make the distinction between functions and allow permeability of the space. The attic, a mezzanine opened above the living room, serves as a sleeping area.

White gypsum plasterboards are harmoniously attached to the old traditional walls. Hydraulic mosaic coating and flooring in the kitchen and bathroom evokes the memory of typical tiles of Lisbon. A confortable and intimate ambience is achieved with wooden floor in the living room and bedroom.

 

2015 Bairro Alto, Lisboa, Portugal RESIDENTIAL, RENOVATION